FUTBOL DÜNYASI

DÜNYA TRANSFER HABERLERİ, DEĞERLENDİRMELER, İNCELEMELER, FOOTBALL MANAGER 2005 OYUN İNCELEME SİTESİ, DİĞER OYUN İNCELEMELERİ

 

Şubat 10, 2005

MARTIN ALBRECHTSEN İNCELEMESİ

Takım : West Bromwich Albion
Forma No : 14
Mevkii : Defans
Doğum Tarihi : 31.03.1980
Doğum Yeri : Danimarka

Bir çok büyük kulübün listesinde bulunan Danimarka'lı savunma oyuncusu Martin Albrechtsen, Haziran 2004 'te FC Copenhag'tan, WBA'a geldi. Danimarka milli takımı oyuncusu Albrechtsen, 3+1 yıllık teklifi kabul etmişti.

West Bromwich Albion'ın o ana kadar ki, en pahalı trasnferi, forvet Lee Hughes'du. Hughes, WBA'ya 2,5 milyon pounda Coventry takımından gelmişti. Ancak, Albrechtsen WBA'ya tam 2,5 milyon pound + 200 bin pound (? maç oynadıktan sonra) bedelle gelerek, WBA tarihinin en pahalı tarnsferi de olmuş oldu.

WBA menajeri Megson "Martin, topla çok rahat bir oyuncu ve oyunu çok güzel okuyor. Genç bir omuz üzerinde tecrübeli bir kafa taşıyor" şeklinde, Albrechtsen hakkındaki düşüncelerini ifade etmişti.

Martin Albrechtsen, Danimarka milli takımının Euro 2004'te kadrosuna çağrılmamıştı. Ancak, İngiltere'ye geldiğinden beri düzenli olarak milli takıma da çağrılmaya başladı.

Albrechtsen, Danimarka'nın son senelerdeki en fazla potansiyel gösteren oyuncularından da biridir. Ayrıca, FM ve CM oynayanlar bilir ki, Albrechtsen gerçek hayatta olabilecek mi bilmem ama, gelecek de en iyi savunma oyuncularından biri oluyor.

Albrechtsen'i son olarak kendisinden dinleyelim. "Ben fiziksel olarak güçlüyüm ve hava toplarında iyiyim. Şunu söyleyebilirim ki, Ada'daki bir çok savunma oyuncusundan da daha hızlıyım."

0 Comments:

Yorum Gönder

<< Home