FUTBOL DÜNYASI

DÜNYA TRANSFER HABERLERİ, DEĞERLENDİRMELER, İNCELEMELER, FOOTBALL MANAGER 2005 OYUN İNCELEME SİTESİ, DİĞER OYUN İNCELEMELERİ

 

Haziran 24, 2005

GENÇLERBİRLİĞİ'NDEN İMZA GÜNÜ

Beştepe İlhan Cavcav Tesisleri'nde düzenlenilen imza törenine Oliviera'nın yanı sıra Basın Sözcüsü Muammer Akyüz, yönetici Serdal Ulusoy katıldı.

Törende konuşan Muammer Akyüz, 21 yaşındaki orta saha oyuncusu Oliviera ile 4 yıllık sözleşme imzaladığımızı belirterek, ''Oliviera, Gençlerbirliği'nin oyununa renk ve samba katacak'' dedi.

Brezilyalı futbolcu Marcio Oliviera ise Türkiye'de bulunmaktan dolayı çok mutlu olduğunu vurgulayarak, ''Transfer konusunda ilk olarak Alex'i aradım. O da bana (hiç düşünmeden teklifi kabul et. Gençlerbirliği çok kaliteli bir takım) dedi. Alex benim takım arkadaşım. Kendisiyle aynı odayı paylaştım. Cruzeiro takımında beraber oynadığımızda lig ve kupa şampiyonluğu kazandık'' diye konuştu.

Oliviera, havaalanına indiğinden bu yana birçok insanla tanıştığını ve hepsinin iyi insanlar olduğunu belirterek, ''Gençlerbirliği için elimden gelen her şeyi yapacağım'' diyerek sözlerini tamamladı.

Marcio Oliviera'nın imza töreni sonrasında basın toplantısına katılan yeni transferlerden İsveçli Christian Jardler de dün geldiği kulüp tesisinde ön sözleşmeye imza attı.

İsveçli futbolcu Jardler tesisleri gezdikten sonra Gençlerbirliği ile ilgili pozitif düşüncelerinin daha arttığını ifade ederek, şöyle konuştu:

''Burada bulunmaktan dolayı çok mutluyum. Helsinborg'da 6 yıl oynadım. Daha önce İsveç'te bir amatör küme takımında oynadım. İsveç (A) Milli Takımı'yla özel bir turnuvada bir kez oynadım. Avrupa kupalarında mücadele ettiğim için uluslararası tecrübem var.''

23 yaşındaki genç futbolcu bir soru üzerine Türkiye'de, Hakan Şükür, Emre, Hasan Şaş ve Rüştü'yü tanıdığını sözlerine ekledi.

Christian Jardler'in daha önce 29 Haziran'da Türkiye'de olması konusunda kulübüyle anlaşma sağlandığı, ancak Helsinborg'un 4 Temmuz'da önemli bir maçının olduğu ve bu nedenle de Kızılcahamam kampına geç katılacağı bildirildi.

- www.genclerbirligi.org.tr - sitesinden alınmıştır.

2 Comments:

Yorum Gönder

<< Home