FUTBOL DÜNYASI

DÜNYA TRANSFER HABERLERİ, DEĞERLENDİRMELER, İNCELEMELER, FOOTBALL MANAGER 2005 OYUN İNCELEME SİTESİ, DİĞER OYUN İNCELEMELERİ

 

Mart 21, 2005

TÜRKİYE LİGİ 25. HAFTA SPOTLINE



Bu haftanın spotline'ı Ankaraspor'u 2-2'lik hayal kırıklığı bir sonuçtan sonra Kral Hakan'ın mükemmel oyunuyla 4-2 yıkması ve G.Saray'ın sol tarafının yaşadığı sorunlar.

Galatasaray, B.B.Ankaraspor'u 25. haftada 4-2 mağlup ederek, F.Bahçe ile arasındaki puanı 2'ye indirdi.
G.Saray, Hakan ve Necati ile 2-0'ı yakaladıktan sonra rehavete girdi. Ve defansının sol tarafındaki açıklardan 2 gol yedi. Ancak, ikinci yarının başında Hakan yine devreye girerek takımını ateşledi. Ve Hasan Şaş son noktayı koydu. 4-2
G.Saray'ın geriden gelerek maçı alması, bu haftanın en gözde olaylarından biriydi. G.Saray'da eski yürekten oynama günlerinden bir gün yaşandı. Maçtan önce, Arif ve Hasan Şaş tribünüyle kucaklaştı. Hasan Şaş, golüyle kendisini eleştirenleri mahçup etti.
Ancak, G.Saray'da sol tarafta Hakan Ünsal ve Orhan Ak'ın olmaması özellikle ilk yarının sonunda, büyük sorun yaşamasına sebep oldu. Ergün solda başarılı olamadı. Burada, G.Saray'ın her şeye rağmen kadro sıkıntısı yaşadığını görüyoruz.
G.Saray, oynadığı futbolla şampiyonluğun en büyük favorisi olduğunu kanıtladı. Ve Fener derbisine kadar puan kaybetmezse, şampiyonluk Cimbom'a daha yakın!.

0 Comments:

Yorum Gönder

<< Home