FUTBOL DÜNYASI

DÜNYA TRANSFER HABERLERİ, DEĞERLENDİRMELER, İNCELEMELER, FOOTBALL MANAGER 2005 OYUN İNCELEME SİTESİ, DİĞER OYUN İNCELEMELERİ

 

Haziran 28, 2005

AĞLAYASIM GELIYOR

mutlunaim

Dünyanın gelmiş geçmiş en iyi haltercisinin kucak kucağa Atlanta Olimpiyatlarında kazandıkları altın madalyalarla çekilmiş fotoğrafı. Ama şu anda ikiside damga yemiş durumda. Ya kardeşim Halil Mutlu, Atina Olimpiyat Şampiyonu oldu. Adama, bir sene sonraki Avrupa Şampiyonası'nda doping kullandı cezası veriliyor. Böyle bir şey çok saçma. Ya bu ülkenin spor bakanları ne işe yarar. Bütün gün koltukta bir yerlerini büyüteceklerine şu Halil'in sorununu çözsünler. Adam olimpiyat şampiyonu olmuş, doping kullanmamış, aslanlar gibi. Neymiş, Avrupa Şampiyonu oldun, ama dopinglisin, madalyanı geri getir. Ya bu Türkler ne kadar pasif insanlar be kardeşim. Olmaz deyin, olamaz deyin. İspat edin, harekete geçin, niçin hala savunmadasınız???

Halil'i kucağına alan eleman ise nam-ı değer Cep Herkülü Naim Süleymanoğlu. Naim de yüzümüzü ne yazık ki kızartmıştı. Dostum, kralım, arkadaşım, 3 kere ardarda şampiyon olmuşsun, sonra halteri bırakmışsın. Ne işin var senin Sydney'de. Sonra sıfır çektin oturdun aşağıya. Yaşın gelmiş 37'e. Kralken bırakmak lazım. Rezil olmamak lazım!!!

0 Comments:

Yorum Gönder

<< Home