FUTBOL DÜNYASI

DÜNYA TRANSFER HABERLERİ, DEĞERLENDİRMELER, İNCELEMELER, FOOTBALL MANAGER 2005 OYUN İNCELEME SİTESİ, DİĞER OYUN İNCELEMELERİ

 

Temmuz 06, 2005

İNGİLTERE'DEN TRANSFER HABERLERİ

Bugünlerde transferin en hareketli olduğu ülkelerden biri İngiltere. Takımlar, gelecek sene başarıya ulaşmak için şimdiden transferlere başlarken, adadaki en flaş transfer, Stuttgart'ın oyun kurucusu Alexandre Hleb'in yaklaşık 20 milyon dolara Arsenal'e transferiydi.

Arsenal, en fazla gelecek vaad eden oyuncularından olan Fransız Jerome Aliadiere'yi Celtic'e kiraladı. Ünlü Fransız forveti Thierry Henry'yi isteyen Barcelona'nın teklifini reddeden Arsenal, geçen hafta içinde de artık Emre Belözoğlu ile ilgilenmediklerini açıkladı.

Ligde, gelecek sene yine düşmemeye oynayacak olan Portsmouth, Ayegbeni Yakubu'yu Middlesbrough'ya 15 milyon dolara sattıktan sonra, Chelsea'nin kiralık forveti Carlton Cole'e göz dikti.

Ligin güçlü temsilcilerinden Fulham, iki senedir Marsilya'da kiralık olarak oynayan Steve Marlet'i gelecek sene kadrosularında düşündüklerini açıkladı. Ayrıca, Umman milli takımı kalecisi Ali Al Habsi ile anlaşan Fulham, transfer arayışlarına devam ediyor.

Ardarda flaş transfer tekliflerine devam eden Chelsea'nin, Fransız forvet David Trezeguet için 70, Shevchenko için 140 milyon dolarlık teklif yaptı. Milan, Chelsea'nin Shevchenko için teklifini reddederken, önümüzdeki günlerde Juventus'un da cevap vermesi bekleniyor. Chelsea, Milan'da kiralık olarak oynayan Hernan Crespo'nun gelecek sene adaya geri döneceğini açıkladı.
Chelsea, uzun zamandır ilgilendiği, İngiltere Milli takımı sağ kanat oyuncusu Shaun Wright Philliphs'in trasferinde artık son aşamaya geldi.


WBA, serbest kalan Ben Watson'la anlaşma sağlarken, Bolton Wanderers, son zamanların çok konuşulan oyuncusu Collins Mbesuma ile anlaştı.

Son Şampiyonblar Ligi Şampiyonu Liverpool ise Hırvat veteran Zenden'le anlaşırken, Gerrard , Liverpool'dan ayrılmayacağını açıkladı.

Everton, Valencia'nın Mali'li orta saha oyuncusu Sissoko'yu isterken, Racing Santander forveti Javi Guerrero ile ilgilendiklerini anlattı.

Westham United ise Charlton'un ünlü sol beki Paul Conchesky ile anlaştı.

Ligin yeni temsilcisi Wigan ise Trabzonspor'un Türk Milli takımı futbolcusu Fatih Tekke için yapmış olduğu 4,5 milyon dolarlık teklifi, Türk takımı tarafondan reddedildi.

1 Comments:

  • At 06 Temmuz, 2005 16:27, Anonymous Adsız said…

    Chelsea, adriano ile de ilgileniyor. Bana göre Adriano'yu alacak tek takım Chelsea

     

Yorum Gönder

<< Home