FUTBOL DÜNYASI

DÜNYA TRANSFER HABERLERİ, DEĞERLENDİRMELER, İNCELEMELER, FOOTBALL MANAGER 2005 OYUN İNCELEME SİTESİ, DİĞER OYUN İNCELEMELERİ

 

Mart 08, 2005

NİHAT'A RUS KANCASI



Rus gazetelerinde yazan haberlere göre, CSKA Moskova, Nihat'la anlaşmak üzere. Sport-Express'in haberine göre CSKA Moskova'nın millî futbolcumuz Nihat Kahveci'ye yapmış olduğu 12 milyon €'luk teklifi kabul etti. CSKA Moskova'nın Nihat'a büyük bir kontrat önerdiği, gazetede yer alıyor. Ayrıca Abramovitch'in sahibi olduğu diğer takım Chelsea'nin de Nihat için 13 milyon €'lık teklif yaptığı biliniyor.
Nihat'ın Real Sociedad teklifini reddetmesinden sonra, transfer yarışına giren CSKA Moskova'nın Nihat yarışında en önde olduğu söyleniyor. Ancak, Nihat'ın İspanya Ligi'nde kalmak istediği belirtiliyor.
Bilindiği gibi CSKA Moskova, Chelsea'nin yani Abramovitch'in pilot takımı. Daha önce dünyanın futbolunun geleceğinin en büyük forvetlerinden biri gözüyle bakılan Fernandi Cavenaghi'yi CSKA Moskova'ya kazandıran Roman Abramovich'in oyuncular için alternatiflerin çok olduğu söyleniyor. Eğer Cavenaghi CSKA Moskova'da iyi oynamaya devam ederse o da gelecek sene Chelsea formasını giyecek.
Daha önce de CSKA Moskova'da mükemmel bir sezon geçiren Jiri Jarosik, Abramovitch tarafından Chelsea'ye kazandırılmıştı.

0 Comments:

Yorum Gönder

<< Home