FUTBOL DÜNYASI

DÜNYA TRANSFER HABERLERİ, DEĞERLENDİRMELER, İNCELEMELER, FOOTBALL MANAGER 2005 OYUN İNCELEME SİTESİ, DİĞER OYUN İNCELEMELERİ

 

Temmuz 21, 2005

APPIAH NELER YAPACAK?

Stephan Appiah, Fenerbahçe'ye 8 milyon euroya transfer olduktan sonra, bazı sorula gündeme geldi. Bunların başında, Fener'in bu oyuncuyu nasıl kullanacağı geliyor.

Appiah, defansif yönleri çok kuvvetli bir oyuncu. Maç boyunca inanılmaz koşan mücadele eden ve rakibin saldırmasından yılmayan bir oyuncu.

Ama, Fenerbahçe'yi birazcık tanıyanlar bilirler ki, orta sahasında Marco Aurelio denen bir oyuncu var. Fenerbahçe'nin Aurelio'u kulübeye alması muhtemel değil

Ne olabilir?

Fenerbahçe, ön libero sistemine geçecek gibi gözüküyor. Çünkü, Fener'de 3 orta saha oyuncusunun birden orta sahada oynatılması (Alex-AMC, Appiah-DMC, Aurelio-MC) çok zor. Bu oyuncuların hiç biri kanatta dahi oynayamaz (Alex dışında, ama Alex solda düşünülemez, çünkü o bir oyun kurucu)

Fenerbahçe, Appiah'ı ön libero olarak oynatmalı. Onların ön önünde Alex ve Aurelio oynamalı ki, takımdan kimse küstürülmesin.

Appiah, bir çoğuna göre Türkiye'De yılın transferi olabilir. Ancak, kendi düşüncelerime göre 2003'te Almanya'da gol kralı olup, şampiyonluk yaşayan 32'lik Beşiktaş'ın tgransferi Ailton, kesinlikle daha flaş bir transfer.
Tabii, Galatasaray'ın da olası bir yıldız transferini göz ardı etmemek gerekir.

0 Comments:

Yorum Gönder

<< Home