FUTBOL DÜNYASI

DÜNYA TRANSFER HABERLERİ, DEĞERLENDİRMELER, İNCELEMELER, FOOTBALL MANAGER 2005 OYUN İNCELEME SİTESİ, DİĞER OYUN İNCELEMELERİ

 

Mart 10, 2005

ŞAMPİYONLAR LİGİ 2. TUR 2. GECE

Şampiyonlar Ligi 2. tur mücadelerinde Perşembe akşamı şu sonuçlar alındı:
AS Monaco - PSV 0 - 2 (Beasley, Hesselink)
Arsenal - Bayern Münih 1 - 0 (Henry)
Juventus - Real Madrid 2 - 0 (Zalayeta, Trezeguet)
Bayer Leverkusen 1-3 Liverpool (Luis Garcia(2), Milan Baros; Jacek Krzynowek)


Bu sonuçlardan sonra PSV, Bayern Münih, Juventus ve Liverpoolla birlikte dün gece turu geçen Milan, Lyon ve Chelsea çeyrek finale kalan diğer ekipler oldu. Çeyrek finalin son ismi ise 1-1'in rövanşında 15 Martta San Siro'da oynanacak Inter-Porto maçı ile belirlenecek.

JUVE REAL'İ YIKTI

Gecenin en önemli maçında Juve Real Madrid'i uzatma dakikalarının sonlarında bulduğu golle 2-0 mağlup ederek çeyrek finale kalan ekip oldu.
İlk yarıda her iki takımda gol pozisyonu dahi üretmekte zorlanırken, ikinci yarıda 56. dk.da Del Piero'nun yerine oyuna giren Trezeguet, Juve'yi ateşledi ve 75. dk.da Zlatan Ibrahimovic'in çıkardığı topta yakın mesafeden yarım vole ile topu ağlara gönderdi. 90 dk. da başka gol olmazken, Real Madrid oyuna giren Owenla gol aradı. Uzatma dakikalarının bitimine 5 dk. kala, boşta kalan topa düzgün ve sert vuran Uruguaylı forvet Zalayeta'nın golü Juventus'a turu getirdi.
Juventus'da maç boyunda çok etkili olan Ibrahimovic, Real savunmasını çok zorlarken, Real Madrid'in gol pozisyonu dahi üretememesi dikkat çekti.
Maç boyunda etkili olamayan Ronaldo, Raul ve arkadaşları İspanyol taraftarlar tarafından protesto edildi.

1 Comments:

  • At 10 Mart, 2005 11:11, Anonymous Adsız said…

    Baba Juve'nin yeneceği zaten açıktı. Ancak Real pozisyon bile bulamadı. Bence senye Henry için milyonları gözden çıkarır Real. Owen'ı gönderir. Ronaldo'yu da kovar gibime geliyor.

     

Yorum Gönder

<< Home