FUTBOL DÜNYASI

DÜNYA TRANSFER HABERLERİ, DEĞERLENDİRMELER, İNCELEMELER, FOOTBALL MANAGER 2005 OYUN İNCELEME SİTESİ, DİĞER OYUN İNCELEMELERİ

 

Mart 08, 2005

ROMA'DA ŞOK!



Roma'da sular durulmuyor. Bir türlü eski günlerine dönemeyen ve şampiyonluk yarışından kopan Roma'da işler yolunda değil. Yunan savunma oyuncusu Dellas, sağ bek Ferrari ve Fransız orta saha oyuncusu Dacourt, yazın Roma'dan ayrılma aşamasında. Oyuncuların ve dolayısıyla takımın zayıf performansları ve Roma'nın malî sorunları ile bir çok takımın transfer listesinde bulunan bu 3 Romalı oyuncu seneye Roma'da olamayacak.
Dellas'ın peşinde İspanyol takımları Barcelona, Deportivo ve Real Betis'in olduğu biliniyor. Ferrari ve Dacourt'un peşinde ise Seri A'nın güçlü takımları Juve, Inter ve Milan var.

Roma takımıyla büyük sorunlar yaşayan Cassano'nun geleceği belirsizliğini korurken, Tommasi de gelecek sene Roma'dan ayrılmak isteyen oyuncular kervanında.
Diğer en büyük söylentilerden biri ise, kaleci Pelizzoli'nin özellikle son Inter maçındaki kötü performansından sonra, artık takımda istenmeyen adam
ilan edilmesi.

0 Comments:

Yorum Gönder

<< Home