FUTBOL DÜNYASI

DÜNYA TRANSFER HABERLERİ, DEĞERLENDİRMELER, İNCELEMELER, FOOTBALL MANAGER 2005 OYUN İNCELEME SİTESİ, DİĞER OYUN İNCELEMELERİ

 

Mayıs 16, 2005

AIDAN COLEMAN İNCELEMESİ

Uyarı : Aşağıda incelemesini yaptığım oyuncular, bütün kayıtlı oyunlarda oluşuyor. Yani, aşağıda belirttiğim tarihlerde bu oyuncular oyun tarafından üretiliyor. Oyun esnasında belirtilen yıla geldiğinizde aşağıdaki oyuncuların isimlerini arattığınızda kesinlikle bulabilirsiniz.Aşağıdaki oyuncuyu kesinlikle kaçırmayın derim.




Coleman, FM 2005’de Waterford United takımında 2006 yılında oluşuyor. Gerçekten mükemmel bir oyuncu. Orta sahanın sağında, solunda ve orta sahasında oynayabiliyor. İrlandalı bir eleman. O, 2008’de oluşuyor. Çok çok ucuza alınabiliyor( Ben 26000 pounda almışım). Kaçırmayın derim.

Kızarık İrlandalı'nın pot. yeteneği benim oyunda 193 çıkmıştı. Başka oynayanlara sordum. Tam 193 çıkımıyor, ancak 180'nin üzerinde çıkıyor. Bu ne demek, oyuncu bir wonderkid adayı. 20 yaşını geçmemek şartıyla yeteneğinin 145 civarı yapabilirseniz, oyuncu wonderkid olacaktır.


0 Comments:

Yorum Gönder

<< Home