FUTBOL DÜNYASI

DÜNYA TRANSFER HABERLERİ, DEĞERLENDİRMELER, İNCELEMELER, FOOTBALL MANAGER 2005 OYUN İNCELEME SİTESİ, DİĞER OYUN İNCELEMELERİ

 

Mayıs 16, 2005

MATIAS AMESTOY İNCELEMESİ

Uyarı : Aşağıda incelemesini yaptığım oyuncular, bütün kayıtlı oyunlarda oluşuyor. Yani, aşağıda belirttiğim tarihlerde bu oyuncular oyun tarafından üretiliyor. Oyun esnasında belirtilen yıla geldiğinizde aşağıdaki oyuncuların isimlerini arattığınızda kesinlikle bulabilirsiniz.Aşağıdaki oyuncuyu kesinlikle kaçırmayın derim.




Uruguaylı Matias Amestoy, bana göre oyunun en iyi sonradan üretilen oyuncularından 20 yaşına kadar wonderkid, 21’den itibaren ise Worldclass midfielder oluyor. Çok etkili bir oyuncu. Uruguay’ın Racing takımında 2005 yılında oluşuyor. Oyundaki özellikleri en iyi oyunculardan biri. Kesinlikle kaçırmayın.



Amestoy, M/R/L/C pozisyonlarında oynuyor. Ancak, hücumu çok iyi olmamasına rağmen, FM'in en ünlü orta saha oyuncularından olan Xabi Alonso, Emerson gibi orta sahalardan daha iyi gelişiyor. Hem de sudan ucuz. Amestoy, genç oyuncularımın çokluğundan 20 yaşına kadar 20 yaş altı takımımdaydı. Sonra bir baktım. Müthiş gelişmiş, wonderkid olmuş, ilk takıma almaya başladım. Bir sene sonra, Volkan Arslan'ı satıp, yerine Amestoy'u monte ettim.

Resmine bakıldığı anda, amele bir Uruguaylı'ya benziyor. Ama, bu eleman resmine hiç benzemiyor. Kaçırmayın derim...

0 Comments:

Yorum Gönder

<< Home