FUTBOL DÜNYASI

DÜNYA TRANSFER HABERLERİ, DEĞERLENDİRMELER, İNCELEMELER, FOOTBALL MANAGER 2005 OYUN İNCELEME SİTESİ, DİĞER OYUN İNCELEMELERİ

 

Mayıs 16, 2005

MATIAS BUZO İNCELEMESİ

Uyarı : Aşağıda incelemesini yaptığım oyuncular, bütün kayıtlı oyunlarda oluşuyor. Yani, aşağıda belirttiğim tarihlerde bu oyuncular oyun tarafından üretiliyor. Oyun esnasında belirtilen yıla geldiğinizde aşağıdaki oyuncuların isimlerini arattığınızda kesinlikle bulabilirsiniz.Aşağıdaki oyuncuyu kesinlikle kaçırmayın derim.



İşte başka bir Uruguaylı. Gerçekten mükemmel bir sol kanat. İnanılmaz bir oyuncu, golleri ve assistleriyle kesinlikle kazanmaya oynuyor. Bu oyuncu, 2006’da Uruguay’ın Nacional takımında oynuyor. Gelir gelmez ilk 11’de oynatmaya başladım. Gerçekten çok etkili oldu. Full potansiyeline 1 senede ulaştı ve sonunda Şampiyonlar Ligi Şampiyonluğu’mdan sonra onu Arsenal’e sattım. Kaçırmayın derim.



Hızı ve ivmesinin düşüklüğünden dolayı bir Worldclass winger olamıyor. Ancak, en az Joaquin kadar eder. Arsenal'e 34 milyon pounda sattım (60 milyon $ eder). Çünkü yerine Aidan Coleman'ı monte edecektim. İyi para getirdi.

0 Comments:

Yorum Gönder

<< Home